Statsautoriseret fodterapi i Roskilde

Et gavekort til sunde og bløde fødder

en dejlig gaveidé til mænd og kvinder i alle aldre

Mangler du en god og sund gaveide der kan gøre et par fødder glade? Så køb et gavekort til en professionel fodbehandling hos Sundfodterapi. Gaven kan bruges til både mænd og kvinder, og du giver den heldige modtager blødere, pænere og sundere fødder. Gavekortet koster 450,- og gælder et år fra udstedelsesdato. Gavekortet kan bestilles på tlf. 60 14 09 59, eller købes hos Sundfodterapi -  statsautoriseret klinik for fodterapi, Algade 15V, 4000 Roskilde.

En dejlig gaveidé
Statsautoriseret fodterapi i Roskilde

Gaven der giver sunde og velplejede fødder

et gavekort til sundfodterapi er en dejlig gave til mænd og kvinder

Mangler du en god og sund gaveide, så køb et gavekort til en professionel fodbehandling hos Sundfodterapi. Gaven kan bruges til både mænd og kvinder, og du giver den heldige modtager blødere, sundere og velplejede fødder.

Et gavekort til en professionel fodbehandling hos Sundfodterapi koster 450,-. Gavekortet gælder et år fra udstedelsesdato. Ring og bestil et gavekort i dag. Så har du sikret en dejlig gave til en du holder af.

Gavekortet kan bestilles på tlf. 60 14 09 59, eller købes på Algade 15V i Roskilde. Spørg efter Sundfodterapi.

En dejlig gaveidé
Tlf. 60 14 09 59
Ring og bestil et gavekort til en du holder af
Image

Hvad er en professionel fodbehandling?

Hvad er en professionel fodbehandling?

En professionel fodbehandling hos Sundfodterapi er en dejlig gave til mænd og kvinder i alle aldre. Herunder kan du se hvad der sker under fodbehandlingen. Sundfodterapi arbejder med høj fokus på hygiejne. Alle instrumenter er steriliserede, og der bruges handsker for din sikkerheds skyld. Min autorisation er din garanti for professionel behandling.

Fodbad:
Din behandling starter med et velduftende fodbad. Sæt dig godt til rette i den bløde stol, og nyd fodbadet  med en god kop kaffe eller te.

Undersøgelse:
Inden fodbehandlingen undersøges dine fødder og deres almene tilstand vurderes. Fodbehandlingen tilrettes efter dine fødders behov. Undervejs fortæller om mine observationer, og giver dig gode råd om hvordan du bedst plejer dine fødder.

Negle:
Dine negle klippes på en måde, der forebygger nedgroede negle og infektioner i neglefalsen. Neglefalse og omgivelser renses efterfølgende op. Negle slibes og pudses, og alle neglehjørner afrundes.
Hård hud:
Alt hård hud fjernes skånsomt så huden får sin naturlige smidighed tilbage. Den hårde hud skæres væk med skalpel for at undgå ny celledannelse. Fødder og tæer afpudses med en fræsning for at fjerne hudflager og udglatte de beskårne områder.

Ligtorne:
Jeg fjerner ligtorne på en sikker og skånsom måde, og vejleder dig om forbyggelse, så du undgår at problemet opstår igen.

Fodmassage:
Fodbehandlingen afsluttes altid med en let fodmassage, hvor der anvendes en fodcreme som passer til netop dine fødders hud.

slibning af negle ved almindelig fodbehandlingKlipning af negleOprensning af negle