Menu

Kontaktinfo

Sundfodterapi
Algade 28F
4000 Roskilde
Tlf. 6014 0959

Fodterapeut Algade Roskilde

Tidsbestilling hos Sundfodterapi

Din fodterapeut på Algade i Roskilde

Her kan du bestille din behandling online, – hurtigt og nemt. Sundfod­terapi ligger på Algade 28F i Roskilde. Du kan se alle behandlingspriser her.
Vil du hellere ringe og bestille din be­hand­ling, eller har du spørgsmål, kan du kontakte mig telefonisk via “Ring nu” knappen herunder.

Hvis du ønsker at spørge om der er en afbudstid i dag, er du også meget velkommen til at ringe mig op. Der kan forekomme afbud der ikke vises i kalenderen.

Afbudspolitik

Afbud skal ske inden kl.15.00 dagen før din tid, da jeg skal have mulighed for at booke en ny patient. Afbud senere en kl.15.00 dagen før vil blive betragtet som udeblivelse og koster Kr. 300,-

hvis du har spørgsmål eller ønsker tid i dag

Online tidsbestilling

Start din online tidsbestilling ved at indtaste dit mobilnummer. Tryk herefter på knappen “næste”

Behandlingstilskud
hos Sundfodterapi

Tilskud fra Sygesikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Dan­mark, gruppe 1 eller 2, kan du få til­skud til fod­behandling og orto­pæ­diske fodindlæg hos mig.

Er du medlem af gruppe 5, giver Syge­forsikring Dan­mark kun tilskud til orto­pæ­diske fodindlæg

Ved behandling hos Sundfodterapi, bliver din regning automatisk ind­rap­porteret til Sygeforsikring Danmark.

Du kan læse mere om tilskud fra Syge­forsikring Danmark på deres hjemmeside. Vil du læse mere om fodbehandling hos Sundfodterapi, finder du mere information her.

Tilskud fra din kommune

Pensionister har mulighed for at søge om udvidet hel­breds­tillæg til fod­be­handling. Helbredstillæggene bliver beregnet på baggrund af din formue.

Klinikken har ikke ydernummer, og patienter med henvisning fra egen læge ydes ikke tilskud. Men du be­handles på lige fod og med samme behandling som en klinik med yder­nummer, da jeg er statsautoriseret fodterapeut.