hælrevner
Fodens problemer

Hælrevner

Hælrevner – et smertefuldt bekendskab.

Hælrevner er revneformede åbninger i den hårde hud på hælen. Revnernes ydre kanter består af hård hud som kan brede sig så dybt ind i hudens levende lag, at de bløder. Hælrevner kan være smertefulde og give gangbesvær. Hælrevner kommer ofte af længere tids brug af forkert fodtøj som eks. træsko, slipper og badetøfler. Problemet opstår fordi fodtøjet ikke har en fast hælkappe, hvilket betyder at hælen slipper skosålen for hvert skridt der tages. Dette resulterer i en lille belastning og stød til hælen, når der tages et skridt og foden sættes i. De gentagne stød til hælen, og den opståede gnidningsmodstand, kan resulterer i hård hud og revner i hælen. Er der ingen hård hud, men kun revner, så skyldes det ofte meget tør hud.

Leder du efter professionel fodpleje i Roskilde, er Sundfodterapi det rigtige valg. Sundfodterapi er statsautoriseret klinik for fodterapi med adresse på Algade 15V i Roskilde.

Ved besøg på min klinik, kan jeg hjælpe dig med at få afhjulpet problemet, så dine hæle kan hele op. Under behandlingen vejleder jeg dig, så du kan forebygge, at der kommer hælrevner igen. I nogle tilfælde, kan stødabsorberende indlæg være med til at afhjælpe den øgede belastning på hælene. Hvis dette er tilfældet for dig, hjælper jeg dig med den nødvendige undersøgelse og opmåling, samt fremstilling af indlæg. Har du problemer med hård hud og hælrevner, kan du kontakte mig på 60 14 09 59, eller via messenger på Facebook

Related Posts