sportsskader
fodpleje

Sportsskader

Dine fødder har stor betydning for dine præstationer

Hvis du dyrker sport på motions- eller eliteplan, er det en rigtig god ide at have regelmæssig kontakt til en statsautoriseret fodterapeut. Sportsgrene som løb, fodbold, håndbold, dans og gymnastik belaster nemlig dine fødder ekstra meget. Det øgede tryk på dine fødder, tæer og negle kan bl.a. føre til hård hud, neglefortykkelse, trykskader og hammertæer. Disse skader kan nedsætte din mulighed for at dyrke din sport optimalt, og give dig smerter og gangbesvær.

Det er vigtigt at du holder rigtig godt øje med dine fødder, og sørger for den nødvendige daglige pleje. Et jævnligt besøg hos en fodterapeut kan hjælpe dig med at holde fødderne sunde og raske.

Leder du efter professionel fodpleje i Roskilde, er Sundfodterapi det rigtige valg. Sundfodterapi er statsautoriseret klinik for fodterapi med adresse centralt i byen på Algade 15V. Du kan parkere lige ved klinikken på St. Ols Stræde P-plads.

Som statsautoriseret fodterapeut kan jeg hjælpe dig med at holde dine fødder i form, og sikre at skader og forandringer behandles professionelt inden de udvikler sig til mere alvorlige problemer. Lad mig hjælpe dig med at passe godt på dine fødder, så du kan blive ved med at yde det optimale i din sport.

Book en tid hos mig, og nyd en fodbehandling hvor der er fokus på dig og dine fødder. Under behandlingen vejleder jeg dig om fodpleje, så vi sammen kan give dine fødder de bedste forudsætninger for at præstere optimalt i din sport. Kontakt mig via Facebook, eller på 60 14 09 59

Related Posts